Search for your dream job!

Sort by

Jobs in North Macedonia


Customer Service Representative

- Bitola, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Customer Service Representative Организација Супорт & Солушонс центер МК Индустрија ...

Tue, 18 Jun 2024

Сервисер

- Štip, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Сервисер Организација Егзекјутив Срч Консалтинг Индустрија Енергетика Опис на рабо...

Tue, 18 Jun 2024

Risk and Fraud Analyst

- Bitola, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Risk and Fraud Analyst Организација Пикселпаи Индустрија Информатичка технологија ...

Tue, 18 Jun 2024

IT Officer

- Bitola, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција IT Officer Организација Билишим системлери билгисајар програмлама, тицарет Индустрија ...

Tue, 18 Jun 2024

IT Expert/ Business Analyst

- Skopje

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција IT Expert/ Business Analyst Организација Егзекјутив Срч Консалтинг Индустрија Невлад...

Tue, 18 Jun 2024

SQL Report Developer

- Resen, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција SQL Report Developer Организација Атвисе Индустрија Информатичка технологија Опис ...

Tue, 18 Jun 2024

Functional Support Analyst

- Bitola, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Functional Support Analyst Организација Супорт & Солушонс центер МК Индустрија Инфор...

Tue, 18 Jun 2024

SALES REPRESENTATIVE

- Bitola, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција SALES REPRESENTATIVE Организација глобал 1 логистика Индустрија Трговија Опис на р...

Tue, 18 Jun 2024

Проектант/Senior Програмер

- Bitola, North Macedonia

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција Проектант/Senior Програмер Организација Пикселпаи Индустрија Информатичка технологиј...

Tue, 18 Jun 2024

САП Оператор

- Centar, Skopje

Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња. × Прифати колачиња Позиција САП Оператор Организација Индустри Бизнис Сервис Центар Индустрија Информатичка техн...

Tue, 18 Jun 2024